Keramik kursus 12.januar

845,00 DKK

En-dags keramik kursus. Søndag d 12/1-2020 fra kl 10:30 – 15:00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 120120 Kategori: Tag:

På dette en-dags keramik kursus kan du lave skåle, vaser, kander, fade, urtepotter eller krus. Du kan nå at lave 2-4 ting alt efter størrelsen. Vi arbejder i pladeteknik og dekorere med begitning på flere forskellige måder, det kan være som transfer, der giver et skønt slidt look, der kan males som var det vandfarve, eller du kan prøve en spændende dekorations teknik, kaldet sgraffito, hvor vi ridser i leret efter det har fået begitning. Dagen starter med at jeg viser forskellinge eksempler og viser teknikken inden I går igang. Herefter tørrer emnerne og jeg forgløder dem og brænder dem i glasurbrand med enten en semi blank eller blank glasur, efter dit ønske. Når emnerne er brændt sidste gang kommer du og henter dem. Vi aftaler nærmere når den tid er.

Inkluderet i prisen er undervisning, materialer og brændinger.

Kurset er d. 12/1-2020, og vi starter kl 10:30 til kl 15:00. Det forgår på i Vellerup, 4050 Skibby. Jeg har kaffe og the på kanden, og du må gerne medbringe en madpakke til pausen.

Du betaler ved tilmelding, og aflyser du mere end 30 dage før kursus start får du 50% af betalingen refunderet. Aflyser du senere end 30 dage før kursus start, refunderes kursus betalinge ikke, medmindre jeg har en på ventelist som vil købe pladsen. Du er dog velkommen til at selv sælge din plads til en anden.  Kurset gennemføres ved min 4 tilmeldte.