LERVÆRKET

I de skønneste omgivelser nær Isefjorden, i landsbyen Vellerup, ligger mit værksted.  Naturen der omgiver mig, er her jeg ofte finder min inspiration til både former, overflader og farver. 

Jeg arbejder med forskellige ler typer og brændemetoder, så jeg kan opnå det udtryk jeg sigter efter.

Ler er et herligt materiale

Jeg har beskæftiget mig med keramik igennem rigtig mange år.  

De 4 elementer jord – luft – ild – vand er indbegrebet af det at arbejde med ler, måske derfor man føler sig så dejlig i kontakt med naturen ved det….

Keramik er rigtig hot lige nu og en af de helt store trends. Mange vil gerne selv prøve at lave smukke ting i ler, og det forstår jeg så godt, det er virkelig afslappende at arbejde med leret, og der er da ikke noget bedre end at drikke af et krus du selv har lavet. Eller plukke en buket i haven til din egen vase. Jeg holder en del kurser hvor du kan deltage uanset om du har erfaring eller ej.

Jeg holder overskuelige én-dags kurser og Raku kurser som er over to gange. MEN som tiden er lige pt. er det ikke tilladt at holde kurser i privat regi, så ingen kurser pt.

Mine egne ting kan købes hos en del butikker rundt om i landet og du kan indimellem finde noget i “Kiosken” her på siden. Et par gane om året vil jeg holde åbent hus i værkstedet og her er det muligt at handle også. Hvis du vil holdes opdateret om hvornår jeg holder åbent hus, tilbyder kurser, er at finde på kunsthåndværk markeder rundt om i landet, kan du tilmelde dig mit hyggelige nyhedsbrev og du vil få informationerne direkte i din mailboks.,

Let´s get our hands dirty