LERVÆRKET

I de skønneste omgivelser nær Isefjorden, i landsbyen Vellerup, ligger mit værksted.  Naturen der omgiver mig, er her jeg ofte finder min inspiration til både former, overflader og farver. 

Jeg arbejder med forskellige ler typer og brændemetoder, så jeg kan opnå det udtryk jeg sigter efter.

Ler er et herligt materiale

Keramik er rigtig hot lige nu og en af de helt store trends. Jeg har beskæftiget mig med keramik igennem rigtig mange år.  

De 4 elementer jord – luft – ild – vand, er indbegrebet af det at arbejde med ler, måske derfor man føler sig så dejlig i kontakt med naturen ved det….

 Jeg finder netop meget af min inspiration i den smukke natur der omgiver mig her hvor jeg bor. Det kan være former, overflader, teksturer og farver ikke mindst.

 Jeg arbejder med forskellige lertyper og forskellige brændemetoder. Det er primært brugsting jeg fremstiller til bruges inde, enten som dekorative elementer eller brugsting til køkkenet. Jeg fremstiller også ting der kan bruges til at skabe hugge og stemning i vore uderum.

Mine ting kan købes hos en del butikker rundt om i landet og du kan indimellem finde noget i “Kiosken” her på siden. Et par gane om året vil jeg holde åbent hus i værkstedet og her er det muligt at handle også. Hvis du vil holdes opdateret om hvornår jeg holder åbent hus, eller hvornår jeg er at finde på kunsthåndværk markeder rundt om i landet, kan du tilmelde dig min mailliste FØLG MED

Let´s get our hands dirty