Raku kurser

Raku er en fascinerende brænde metode, hvor vi ser resultatet med det samme. Raku er af japansk oprindelse og selve ordet RAKU dækker over begreber som RO – LYKKE – NYDELSE og det er lige netop de følelser raku giver én. Både når tingene fremstilles og bagefter når du kigger på dem.

Et raku kursus foregår over to dage. Den 1. dag forarbejder vi leret til skåle, æsker, urtepotter mm. Der går så 3-4 uger mellem 1. og 2. dag, da leret skal tørre og brændes første gang i den elektrisk ovn, det der kaldes en forglødning. Herefter ses vi igen til den 2. kursus dag.

Den 2. dag giver vi emnerne glasur og raku brænder dem. Efter de er brændt og kølet af skal de skures rene og de er klar til at tage med hjem. Begge dage starter vi kl 10.30 til kl 15.00 ca. Du kan forvente at lave 4-6 ting alt efter størrelsen på dine emner. Jeg laver kaffe/te og du medbringer selv en madpakke. Raku brændingen foregår uden for. derfor er praktisk tøj en god ting.

Prisen er kr.1595,00 og inkluderer undervisning, alle materialer, brændinger, kaffe/te pr. deltager

Når der er plads på kurserne, finder du dem i “Kiosken

Fortryder du dit køb, tidligere end 6 uger før kursusstart, refunderes kursusbeløbet minus et gebyr på 100,00 kr. Fortryder du, eller bliver forhindret i at deltage, senere end 6 uger før kursus start, se under det valgte kursus.

Det kan også ske at jeg har en venteliste og kan hjælpe dig af med din plads.

Aflyser jeg kurset, refunderes selvfølgelig det fulde beløb